Atlas voor gemeenten


Contact

VOC Uitgevers B.V.
Postbus 366
6500 AJ Nijmegen

T (024) 382 27 99
F (024) 360 82 09
E info@voc-uitgevers.nl

IBAN NL28 RABO 0116 6329 33
KvK 09186234
BTW 8198.42.321

Over VOC Uitgevers

VOC Uitgevers verzorgt boekuitgaven voor experts op het gebied van stedelijke economie en regionale ontwikkeling.

VOC Uitgevers is onderdeel van contentbureau R&Z. Hierdoor kunnen we meerdere uitgeeftrajecten aanbieden, van manuscript naar boek (VOC Classic), van basiskopij naar boek (VOC Premium) en van eerste idee naar boek (VOC Ideaal).

Meer weten over onze mogelijkheden? Stuur ons een mail of bel (024) 38 22 799.
Op de hoogte blijven van nieuwe uitgaven? Schrijf u in voor de VOC Uitgevers nieuwsbrief!

Uitvoeren naar vermogen

Klem tussen  belangen in sociale werkvoorziening?

Het kabinet wil werken aan het imago, de uitstroom en inrichting van de onderkant van de arbeidsmarkt. Wat betekent dit voor beleid en bestuur?Lees Uitvoeren naar vermogen! ISBN 978-90-79812-98-1.

wsw, sociale werkvoorziening, arbeidsmarkt, beleid, bestuur, gemeenten


Lieske van der Torre

Over de auteur
Lieske van der Torre studeerde Bestuurskunde en Algemene Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2006 behaalde zij haar master in ‘Cultural Economics and cultural entrepreneurship’ en in 2008 ronde zij de master ‘Beleid en Politiek’ af. Lieske is sinds 2009 wetenschappelijk docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In haar onderzoek richt zij zich op de arbeidsmarktintegratie van arbeidsgehandicapten en dan in het bijzonder op de sociale werkvoorziening.


 
Titels :
· Sociaal beleid en legitimiteit
· Uitvoeren naar vermogen

Mark van Twist

Over de auteur
Mark van Twist is hoogleraar Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en bestuurder/decaan bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB) in Den Haag. Hij is daarnaast buitengewoon lid van het college van de Algemene Rekenkamer. Eerder was hij onder meer bijzonder hoogleraar publiek private samenwerking aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en directeur van een interfacultair onderzoeksinstituut van de Technische Universiteit Delft. Zijn onderzoek richt zich op de strategische van complexe vraagstukken in het openbaar bestuur, in de sociale zekerheid maar even goed ook in het onderwijs, de zorg, het openbaar vervoer en de energievoorziening.
Titels :
· Uitvoeren naar vermogen

Menno Fenger

Over de auteur
Menno Fenger studeerde bestuurs- en organisatiewetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (tegenwoordig Radboud Universiteit). Hij promoveerde in 2001 aan de Universiteit Twente op een proefschrift over samenwerking in de uitvoering van de sociale zekerheid. Van 2000 tot 2006 was hij universitair docent bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2006 was hij visiting scholar aan het Centre for European Studies, Harvard University. Van 2006 tot 2008 werkte hij als senior beleidsadviseur bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Sinds 2008 is hij opnieuw universitair docent bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit. In zijn onderzoek richt hij zich op de uitvoering van de sociale zekerheid, en op processen van beleidsverandering op dit terrein.
 
Titels :
· Sociaal beleid en legitimiteit
· Uitvoeren naar vermogen
«« terug

Inloggen

E-mailadres:
OnjuistVerplicht
Wachtwoord:
          

Wachtwoord vergeten?


Links naar

Atlas voor gemeenten: 
www.atlasvoorgemeenten.nl 
De Culturele Stad:
www.corwijn.nl
Vlinderlicht:
www.vlinderlicht.com
En toen was er het woord:
www.diametheus.nl


Boeken VOC


VOC-auteurs