Atlas voor gemeenten


Contact

VOC Uitgevers B.V.
Postbus 366
6500 AJ Nijmegen

T (024) 382 27 99
F (024) 360 82 09
E info@voc-uitgevers.nl

IBAN NL28 RABO 0116 6329 33
KvK 09186234
BTW 8198.42.321

Uw eigen boek uitgeven?

Boekuitgaven voor experts 
U bent expert op uw vakgebied? U wilt uw kennis, ideeën en ervaringen omzetten in een professioneel geredigeerd en vormgegeven boek? Dan is VOC Uitgevers om meerdere redenen een interessante partij. We kunnen meeveren met waar u nu staat: is er alleen een eerste idee of is er al basiskopij? Of ligt er wellicht zelfs al een volledig manuscript?

Samenwerking met R&Z
Als de klik er is en als de inhoud een boek waard is maken we graag samen met u de reis van manuscript naar boek (VOC Classic), van basiskopij naar boek (VOC Premium) of van eerste idee naar boek (VOC Ideaal). Daarbij kunnen we als dat nodig is terugvallen op de ervaren schrijvers, adviseurs en redacteuren van contentbureau R&Z. VOC Uitgevers is een 'zusje' van dit Nijmeegse bureau. 

Doordacht, goed geschreven, overal verkrijgbaar
Eindresultaat is altijd een doordacht en goed geschreven boek waar je als expert mee voor de dag kunt komen en dat overal verkrijgbaar is, in de VOC-webshop, de reguliere boekhandels en relevante online stores.

Interesse in een expertboek?
Meer weten over onze mogelijkheden om samen met u tot een expertboek te komen? Stuur ons een mail of bel (024) 38 22 799. U kunt de informatie over uw eigen boek uitgeven ook als PDF bestand hier downloaden.
Inloggen

E-mailadres:
OnjuistVerplicht
Wachtwoord:
          

Wachtwoord vergeten?


Links naar

Atlas voor gemeenten: 
www.atlasvoorgemeenten.nl 
De Culturele Stad:
www.corwijn.nl
Vlinderlicht:
www.vlinderlicht.com
En toen was er het woord:
www.diametheus.nl


Boeken VOC


VOC-auteurs