Atlas voor gemeenten


Contact

VOC Uitgevers B.V.
Postbus 366
6500 AJ Nijmegen

T (024) 382 27 99
F (024) 360 82 09
E info@voc-uitgevers.nl

IBAN NL28 RABO 0116 6329 33
KvK 09186234
BTW 8198.42.321

Zo werkt VOC Uitgevers

Werkwijze VOC Uitgevers

Hieronder onze werkwijze bij het bestellen, betalen en leveren. Voor docenten, studenten en erkende boekhandels zijn speciale regelingen mogelijk.

Bestellen en betalen bij VOC Uitgevers
U kunt onze uitgaven direct bestellen via de webshop van VOC Uitgevers, in de door u gewenste hoeveelheid en op het door u gewenste afleveradres. De bedragen in de webshop zijn exclusief btw. U ontvangt per email een bevestiging van uw bestelling. Vervolgens zorgen wij in principe binnen vijf werkdagen voor levering van de gewenste uitgave(n). Uw bijdrage aan de verzend- en administratiekosten bedraagt slechts € 1,75 per zending. U krijgt uw besteling toegestuurd in een deugdelijke envelop, met de reeds betaalde factuur bijgesloten, ten behoeve van uw administratie.

Bij bestellingen van een e-book kunt u het boek na betaling direct downloaden. De factuur wordt ten behoeve van uw adminstratie per mail nagezonden 

Levering door VOC Uitgevers
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. Als u uw bestelling na vijf werkdagen nog niet heeft ontvangen, neemt u  contact op met VOC Uitgevers. Op een postbusadres levert PostNL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres. Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van VOC Uitgevers B.V. van toepassing.

Bestellen via online boekhandel of boekwinkel om de hoek
U kunt onze uitgaven ook bestellen via online boekhandels zoals Managementboek.nl. U vindt de juiste ISBN-nummers en titelgegevens in onze webshop. Als uw eigen ‘boekenwinkel om de hoek’ het door u gewenste boek niet op voorraad heeft, kunnen zij het eenvoudig voor u bestellen via VOC Uitgevers of via Centraal Boekhuis

Speciale regelingen docenten en studenten
Diverse VOC-uitgaven zijn geschikt voor het HBO/WO en voor aanbieders van trainingen en cursussen. Docenten kunnen onder bepaalde condities kostenloos uitgaven van VOC Uitgevers beoordelen op geschiktheid voor (bijvoorbeeld) boekenlijsten. Neem daarvoor contact op met VOC Uitgevers via e-mail.
Omdat studeren duur genoeg is, denkt VOC Uitgevers graag met studenten mee. Zo kunnen HBO's, universiteiten, studie- en faculteitsverenigingen bijvoorbeeld grotere hoeveelheden boeken met korting aanschaffen, voor wederverkoop aan studenten. Neem contact op voor een aanbieding op maat, binnen de beperkingen van de Wet op de Vaste Boekenprijs. Dit aanbod geldt ook voor cursisten en trainees uit het bedrijfsleven.

 

Inloggen

E-mailadres:
OnjuistVerplicht
Wachtwoord:
          

Wachtwoord vergeten?


Links naar

Atlas voor gemeenten: 
www.atlasvoorgemeenten.nl 
De Culturele Stad:
www.corwijn.nl
Vlinderlicht:
www.vlinderlicht.com
En toen was er het woord:
www.diametheus.nl


Boeken VOC


VOC-auteurs